Despre noi

Prin preluarea responsabilitatii reciclarii ambalajelor si celelalte servicii oferite, Enviro Pack Consult sustine companiile in tranzitia acestora catre Economie Circulara.

Pe baza resurselor si competentelor pe care le detinem, furnizam clientilor solutii personalizate in managementul ambalajelor si deseurilor de ambalaje.

Acordul Verde European, strategie de dezvoltare a Europei, are drept obiectiv reducerea emisiilor de carbon si creearea de noi slujbe. Aceasta strategie trebuie sa asigure cetatenilor si intreprinderilor europene o tranzitie ecologica sustenabila. Astfel, Europa ar trebui sa devina pana in anul 2050 primul continent neutru din punct de vedere climatic.

Acest lucru este posibil doar prin promovarea sustenabilitatii si inovatiei pe lantul de aprovizionare si asigurarea sinergiei intre sectoarele industriale.

Enviro Pack Consult activeaza in domeniului protectiei mediului, domeniu extrem de sensibil si cu profunde implicatii ecologice, economice si juridice. Aceste implicatii impacteaza atat sectorul privat cat si sectorul public, ceea ce atrage dupa sine asumarea unor responsabilitati majore.

Constienti de aceste responsabilitati furnizam, permanent, partenerilor si autoritatilor statului, informatii complete si transparente privind activitatea pe care o desfasuram.

Transparenta, inovatia si etica in afaceri stau la baza tuturor operatiunilor desfasurate de catre Enviro Pack Consult.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta aici.