Misiune, Viziune, Valori

Infiintata in anul 2019, ENVIRO PACK CONSULT S.A. este o organizatie autorizata de catre Ministerul Mediului Apelor si Padurilor, in vederea implementarii obligatiei privind raspunderea extinsa a producatorului conform prevederilor Legii nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje cu modificarile si completarile ulterioare.

MISIUNE

Sustinem companiile si autoritatile locale in indeplinirea cu succes a obligatiilor legale privind reciclarea ambalajelor. Gestionam eficient riscuri operationale si financiare, protejam valoarea activelor curente si generam oportunitati pentru investitii viitoare.

VIZIUNE

Intelegand ca obligatiile de colectare si reciclare a ambalajelor reprezinta doar o parte din responsabilitatile de mediu ale clientilor, prin resursele si competentele unice pe care le detinem, urmarim crearea unui nou set de atribute valorice si maximizarea surplusului pe lantul de aprovizionare.

Vom face posibila Indeplinirea acestor deziderate printr-o abordare strategica integratoare: realizarea obiectivele si aspiratiile societatii concomitent cu dezvoltarea profesionala a angajatilor.

VALORI

Transparenta, Predictibilitate, Siguranta