Accelerarea tranzitiei catre orasele circulare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Holland Circular Hotspot si Circular Economy au  dedicat aceasta brosura oraselor, locurile in care traim, muncim si ne recreem si care ne pot determina viitorul.

Desi s-a scris mult despre conceptul de orase inteligente sau durabile gasirea unor raspunsuri la asemenea provocari necesita o abordare sistematica.

De aceea aceasta brosura este redactata din perspectiva economiei circulare, ca si concept inspirational, preocupat de scalarea eficenta a modelelor economice durabile.

In aceasta brosura Holland Circular Hotspot si Circular Economy au inclus o serie de exemple de economie circulara existente in Netherland. Autorii acestei brosuri, cred ca aceste modele pot functiona si pot avea potential atat in tarile dezvoltate cat si in cele in curs de dezvoltare.

Aceasta brosura nu isi propune sa fie una completa sau atotcuprinzatoare ci mai degraba o sursa de inspiratie ce ar putea fi adaptata la realitatile fiecarei tari.

In ultimul capitol autorii brosurii prezinta o serie de exemple, si experiente dobandite in timp precum si instrumentele utilizate.

Intentia autorilor nu este aceea de a face doar un schimb de idei ci de a arata cum pot devein aceste idei actionabile, astfel incat ele sa contribuie la dezvoltarea circulara a oraselor.

Pentru a vizualiz studiul click aici

Sursa: https://hollandcircularhotspot.nl/en/news/circular-cities-brochure-out-now/

Share.

About Author

Leave A Reply