Servicii suport autoritati locale

Ca parte a misiunii sale de indeplinire a obiectivelor de valorificare si reciclare, Enviro Pack Consult furnizeaza servicii suport autoritati locale.

Luand in considerare deseurilor de ambalaje generate in gospodariile populatiei, finantam colectarea, sortarea si valorificarea acestor deseuri.

In acest sens am incheiat o serie de acorduri tripartite cu autoritatile locale (ADI / UAT) si operatorii de salubritate,

Pe langa componenta de finantare, servicii suport autortiati locale contin alte doua componente majore:

  • INSTRUIRE
  • DEZVOLTARE PROIECTE LOCALE

INSTRUIRE Cunoasterea instrumentelor si reglementarilor ce pot fi adoptate de catre municipalitati sau de catre operatorii de salubritate si aplicarea corecta a acordului tripartit, este esentiala in gestionarea corecta a deseurilor de ambalaje la nivel national.

Printre activitatile derulate in cadrul workshop-urilor Enviro Pack Consult enumeram:

  • clarificarea rolului Enviro Pack Consult in cadrul acordului tripartit si rolul acesteia pe lantul de aprovizionare a ambalajelor;
  • gestionarea relatiilor cu operatorii de salubritate si organizarea de activitati de comunicare in sprijinul colectarii separate a deseurilor;
  • diseminarea celor mai bune practici (la nivel national si European) referitoare la cresterea randamentelor calitative-cantitative in colectarea deseurilor;

Workshop-urile de instruire se adreseaza autoritatilor locale si companiilor publice/private care colecteaza deseurile din fluxul municipal.

DEZVOLTARE PROIECTE LOCALE. Proiectele locale sunt mijloacele prin care urmarim cresterea cantitatilor/calitatii deseurilor de ambalaje colectate separat in zonele ramase in urma.

Enviro Pack Consult isi manifesta disponibilitatea de a sprijini autoritatile locale (unde este posibil) chiar de la planificarea gestionarii deseurilor.
Punem la dispozitie si alte instrumente pentru proiectele locale:

  • prelucrarea planurilor de fezabilitate,
  • planificarea serviciilor de colectare a deseurilor
  • asistenta tehnica si legala pentru atribuirea serviciilor de colectare
  • cofinantarea campaniilor de comunicare pentru colectarea separata a deseurilor de catre cetateni.

Pentru servicii suport autoritati locale ne puteti contacta utilizand formularul de mai jos: